David Hasselhoff achter het stuur in tweede seizoen The Grand Tour

29 november 2017 16:23 | amusement | Door Televizier

David Hasselhoff duikt op in het tweede seizoen van het Amazon Prime autoprogramma The grand tour. Hij kruipt uiteraard ook zelf achter het stuur.

Hasselhoff (65) werd in de jaren 80 wereldberoemd om zijn rijkunsten als Michael Knight, de bestuurder van robotauto KITT in de serie Knight rider. Zelf schat hij zijn rijkunsten bescheiden in: "Ik ben acteur, geen bijster goede chauffeur. Maar ik zie er wel verdomd goed uit achter het stuur", aldus The Hoff.

Celebrity Face Off

David doet mee aan het gloednieuwe Grand tour onderdeel Celebrity Face Off waarin, de naam zegt het al, telkens twee beroemdheden de baan op gaan om de snelste rondetijd te scoren. Naast Hasselhoff doen onder meer acteurs Keifer Sutherland, Dominic Cooper, Luke Evans en zanger Ricky Wilson van de Kaiser Chiefs mee.

Vallen en opstaan

Het tweede seizoen van The grand tour liet enige tijd op zich wachten omdat twee van de drie presentatoren enige tijd in de lappenmand lagen. Richard Hammond brak zijn been bij een auto ongeluk en Jeremy Clarkson was bijna bezweken aan een longontsteking

The grand tour is vanaf vrijdag 8 december te zien op Amazon Prime.

Meer over