We want more

Davina Michelle jurylid in nieuwe talentenjacht op SBS6

13 december 2019 10:25 | amusement | Door Irma Tomas

© AVROTROS
SBS6 pakt de nieuwe talentenjacht We want more groots aan. Ze strikten Davina Michelle als jurylid Ook Trijntje Oosterhuis gaat de zangtalenten beoordelen. Zij zijn twee van de vijf juryleden.

We want more is een zangwedstrijd waaraan iedereen die denkt een beetje zangtalent te hebben, mag meedoen. Alle genres zijn toegestaan, van pop tot jazz tot fado. De juryleden kunnen tijdens een optreden van een kandidaat of groep het hele nummer lang stemmen, maar hun stem ook weer intrekken. De winnaar krijgt een prijs van 100.000 euro.

Als je maar goed bent

Davina Michelle deed zelf ooit mee aan Idols maar brak door dankzij Beste zangers. Tegen Nu.nl zegt ze dat het goed is dat de hoofdprijs een geldbedrag is en geen platencontract: "Achteraf gezien ben ik blij dat ik snel afviel bij Idols. Als je bij zulke programma's wint, zit je vast aan een contract. Dat is best streng. Je gaat een carrière opbouwen en moet daarbij in een bepaald plaatje passen. Bij We Want More gaat het echt alleen om je performance. Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoe je eruit ziet of in welk genre je zing. Als je maar goed bent."

We want more is in het voorjaar te zien op SBS6. De andere drie juryleden en de presentator zijn nog niet bekend. 

Meer over