3, 2... 1!

Davina Michelle sluit het jaar muzikaal af bij RTL

21 december 2021 16:05 | amusement | Door Judith Regeling

© ANP / Sem van der Wal

Na veelbesproken optredens op het Eurovisie Songfestival en tijdens de Grand Prix van Zandvoort mag Davina Michelle zich opmaken voor haar laatste optreden in 2021. De zangeres sluit het jaar namelijk op RTL in stijl af.

Na de Oudejaarsspecial van The Masked Singer en de TV-Kijker van het jaar is het aan Davina Michelle en haar band om vanaf de Wilhelminapier voor Hotel New York in Rotterdam het jaar op RTL4 af te sluiten. Dit doet ze met een bijzonder optreden voordat er een hoop vuurwerk losbarst.

Het evenement is echter niet live: de opnames vonden - om drukte te voorkomen - afgelopen zondagavond al plaats.

Herman van der Zandt

Bij de NOS is er op oudejaarsavond iets minder spektakel. Herman van der Zandt telt net als vorig jaar af vanuit het Top 2000-café van NPO Radio 2 in Hilversum vlak nadat hij in een speciale tv-uitzending heeft teruggeblikt op de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar. 

Wie van de drie? 

Op SBS6 is die eer in handen van Wendy van Dijk, Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali. Speciaal voor nieuwjaar komen zij na de Oudejaarsconference van Najib met een bijzondere editie van Wie van de drie? in afwachting van de klok die twaalf slaat.

Meer over