De 10 best gelezen artikels van 2017 op Televizier.nl

28 december 2017 13:10 | amusement | Door Televizier

© Roland J.Reinders

De tien best gelezen artikels op Televizier.nl in 2017 lopen uiteen van een zeer ondeugende Patricia Paay tot de zus van Gordon en van een hartstikke blote Inge de Bruijn tot de kledingkeuze van Dionne Stax. Alweer.

10. De geschiedenis herhaalt zich. Ook vorig jaar stond Dionne Stax op plaats 10 in deze lijst. Toen raakten kijkers massaal van de kook van een sexy bloesje met openingen, ditmaal wilden ze allemaal niets liever dan deze prachtige vogelblouse.

Afbeelding

 9. Acteur Thomas Cammaert is de Mol. En dat wisten we zo'n beetje zeker na dit veelgelezen artikel over de afleveringtitels van Wie is de Mol?. We kregen gelijk.

Afbeelding

8. Wie zijn dit jaar Jezus en Maria? En wie gaat dit keer de zoon van God aan het kruis nagelen in het altijd goed bekeken The passion? Honderdduizenden mensen wilden het weten. En gelukkig hadden wij het antwoord. Misschien was al die belangstelling wel te danken aan de eerste zwarte Jezus ooit in The passion, Dwight Dissels.

Afbeelding

7. Op 7 februari kwam het nieuws dat eigenlijk niemand wilde weten: Patrica Paay speelt de hoofdrol in een seksvideo. Wat? Patricia Paay? Ja, dus. De inhoud van de video en was op dat moment nog niet bekend. Die schok zou enkele dagen later komen.

Afbeelding

6. Marianne Zwagerman was te gast in RTL late night om het over Donald Trump te hebben. So far so good. Tot er ineens vuurwerk losbarstte tussen Marianne en gastheer Humberto Tan. Marianne dreigde zelfs weg te lopen.

Afbeelding

5. Dance dance dance is een hoogtepuntje in het tv-jaar. En dus is het deelnemersveld van groot belang. Uiteindelijk bleken miss Nederland Zoey en vriend Marnix de allerbeste dansers van dit jaar.

Afbeelding

4. Net als vorig jaar wilden jullie graag weten wie de gasten van Linda's Zomerweek dit jaar waren. Echt heel erg graag.

Afbeelding

3. De zus van Gordon leek per ongeluk al de identiteit van de bruidegom van Gordon te hebben gelekt. Volgens Lydia was de Italiaanse golddigger Manuel de gelukkige. Uiteindelijk bleek zus Heuckeroth slimmer dan wij dachten en was Gordon aan het einde van Gordon gaat trouwen, maar met wie?, nog steeds vrijgezel. Hartstikke fake nieuws.

Afbeelding

2. Hallo, daar zijn we weer. Het lekken van de plasseksvideo van Patricia Paay trok massa's lezers naar Televizier.nl en leverde haar een tweede notering op in de top 10 van meest gelezen artikels. Maar of Patries daar zelf nu zo blij mee is...

Afbeelding

1. Welke BN'ers zouden zich in hemelsnaam wagen aan een poedelnaakt datingavontuur in Adam Zkt. Eva? Niemand toch zeker! Wel dus. Een van hen was Inge de Bruijn. De Olympisch zwemkampioene vond geen man, maar oogste veel bewondering. Half tv-kijkend Nederland vergaapte zich aan haar bijkans perfecte lijf. Het leverde haar ook nog eens het best gelezen artikel op Televizier.nl op.

Afbeelding

 

Meer over