De 3 opvallende babynamen van boer Jan en Rianne

16 maart 2015 17:00 | amusement | Door Televizier

© KRO

In Boer Zoekt Vrouw zagen we zondag veel smoorverliefde boeren. Boer Jan en Rianne bedachten in Dublin zelfs al babynamen!

Tijdens de fish and chips-maaltijd in een Ierse pub hadden boer Jan en Rianne het al over de toekomst. Van alle Boer Zoekt Vrouw-stellen lijken de Texelse boer en zijn geliefde al het verst te zijn. Jan zegt zomaar: “Wat heb jij in je hoofd aan kindernamen? Nou wil ik het wel eens weten.”

Televizier zet de babynamen van Jan en Rianne op een rijtje.

1) Charlotte-Sophie

Rianne begint: “Ik weet zeker dat je het helemaal niks vindt, maar… Charlotte-Sophie.” Over deze dubbele naam is Jan inderdaad niet meteen enthousiast: “Waarom twee namen?” “Dat vind ik mooi,” legt Rianne uit. Ze weet dan nog niet dat haar schapenboer een heel andere smaak heeft. 

2) Milouska

“Ik vind Milouska wel een mooie naam,” probeert Jan. Rianne schiet dat idee meteen af: “Dan is het net een Rus.” “Het is in ieder geval niet zomaar een naam die je vaak hoort,” zegt Jan. “Ik vind het wel een mooie naam, maar hallo, het is net alsof je dan een Pool hebt, of iets uit het Oostblok.” Jan schikt in: “Oké, die strepen we af.”

3) Alana

Rianne wil iets anders dan Milouska: “Wat hebben we nog meer?” Jan: “Alana vind ik ook een mooie naam.” Opnieuw verbaast Rianne zich over Jans smaak: “Alana?! En Lana dan gewoon?” Jan blijft erbij: “Nee, Álana!” Rianne: “Het is net Turks!”

Conclusie

Na afloop van het eten zet Rianne het nog even op een rijtje: “We krijgen zometeen gewoon twee meisjes. De ene gaat Alana heten met nog een leuke naam erbij, en de ander Charlotte-Sophie en we noemen haar Lotte.” “Dat we al zo ver zijn,” lacht Jan. Voor Rianne is dit echter nog niet genoeg: Maar we moeten nog wel een derde, want er moet ook nog een jongen bij.Boer Jan bekijkt het van de praktische kant: Dat wordt nog een heel werk, dat wordt wel een meerjarenplan zo.

Wij zijn heel benieuwd naar de jongensnaam waar Jan en Rianne mee komen. Misschien gaat Riannes voorkeur uit naar iets als Jean-Pierre. En zou Jan dan voor Vladimir kiezen?

Lees ook:
Het complete verslag van de citytrips van Boer Zoekt Vrouw. 

Meer over