De 4 mooiste dansmomenten aller tijden

8 april 2015 16:59 | amusement | Door Televizier

Sylvie Meis gaat in Duitsland het dansprogramma Stepping Out presenteren. Ook Nederland heeft flink wat dansprogramma's langs zien komen. Dit zijn de 4 meest memorabele momenten.

4. Strictly Come Dancing - Reinout Oerlemans

Reinout Oerlemans presenteerde in 2012 samen met Kim-Lian van der Meij de dansshow Strictly Come Dancing, waarin BN'ers hun beste beentje voorzetten op de dansvloer. Presentator Reinout Oerlemans liet zich ook gelden. In de opening danste hij een lekker potje mee. Daar moesten sommige mensen om gniffelen, maar stoer was het wel.

Afbeelding

3. Dancing With The Stars - Jim Bakkum

Jim Bakkum werd in 2003 tweede bij Idols, maar het was snel gedaan met de hysterie en de roem. Net toen Jim's carrière dreigde weg te zakken in een oneindig diep ravijn won hij in 2005 Dancing With the Stars (precies hetzelfde als Strictly Come Dancing maar dan bij RTL 4). Het werd het begin van een glansrijke carrière in de musicalwereld.

Afbeelding

2. Sterren dansen op het ijs - Patty Brard

Het is dan wel dansen op het ijs, maar het is wel dansen. En Patty Brard was dan wel een kluns op schaatsen, ze maakte mooi wel een onvergetelijke indruk met haar roze schaatspakje en haar spagaat. Dit is een beeld dat we sindsdien nooit meer uit ons hoofd hebben gekregen.

Afbeelding

1. So You Think You Can Dance - Timor Steffens

Toen So You Think You Can Dance in 2008 debuteerde, zagen we pas wat echt goed dansen inhield. Deze mensen konden er wat van. Timor Steffens werd in dat eerste seizoen tweede, maar hij schopte het tot in Hollywood. Timor deelde zelfs een podium met  Michael Jackson. En dat maakt hem onze grootste dansheld.

Afbeelding

Meer over