De 5 meest opmerkelijke fragmenten van Spuiten en slikken op reis

24 april 2017 16:29 | amusement | Door Televizier

© BNN

Maandag begint het nieuwe seizoen van Trippers. In het vervolg van Spuiten en slikken op reis maakten de presentatoren de afgelopen jaren de meest opmerkelijke reportages. Televizier zet de meest opmerkelijke fragmenten op een rij. 

Tim Hofman, Linda Hakeboom, Jan Versteegh en Geraldine Kemper reizen de wereld over om reportages te maken over seks en drugs én ze duiken in de levensstijlen en subculturen van leeftijdsgenoten over de hele wereld. Maandag is de eerste aflevering te zien, waarin Tim op de vuilnisbelt van Nairobi de strikte hiërarchie die daar heerst, van dichtbij meemaakt.

5. Boom Festival in Portugal

Vorig seizoen bezocht Jan het Boom Festival in Portugal waar liefhebbers van over de hele wereld bij elkaar komen om met elkaar te feesten. Het gebruik van drugs is daar eerder regel dan uitzondering en mensen staan massaal in de rij om hun drugs te laten testen.

4. Ecosexuals

Geraldine waagt zich in 2012 in de wereld van ecosexuals, het hebben van seks met de natuur. De presentatrice die iets wat ongemakkelijk tussen de andere vrouwen zit, weet niet waar ze het moet zoeken. “Als je maar hard genoeg wrijft dan kom je wel.”

3. Seks met dieren

In 2012 bezocht Filemon Colombia om daar een item te maken over seks met dieren. Iets wat bij ons nogal ver van ons bed staat, is daar de normaalste zaak van de wereld. Niet achteraf in een steegje, maar op het open veld waar het hele dorp getuige van mag zijn.

2. Drugsoorlog in Mexico

Vorig seizoen dook Tim in de wereld van de drugskartels in Mexico. Tijdens zijn reis ziet hij corrupte politieagenten, kartelleden van El Chapo en de effecten van de drugsoorlog. En dat was een behoorlijk heftige situatie. Tim stond naast een jongen die met kapotgeschoten schedel als vuilnis in een greppel was gegooid.

1. Kinderprostitutie in India

In India laat Tim in 2016 zien hoe op grote schaal geld wordt verdiend aan kinderprostitutie. Omdat de Indiase regering dit niet door journalisten wil laten filmen, gaat Tim illegaal het land in en filmt undercover hoe jonge meisjes het slachtoffer zijn van mensenhandelaren.

Trippers is elke maandag om 21.45 uur te zien op BNN.

Meer over