Vliegende keepers

Zo wordt de afwezigheid van Danny de Munk opgevangen in I Can See Your Voice

21 juni 2022 15:49 | amusement | Door Judith Regeling

Vorige week besloot RTL - vlak voor de opnames van het gloednieuwe seizoen I Can See Your Voice - te stoppen met de van verkrachting verdachte Danny de Munk als panellid. Maar wie gaat hem vervangen? De zender heeft nu een tipje van de sluier opgelicht.

RTL4 laat aan RTL Boulevard weten wat er dan is bedacht.

I Can See Your Voice

In I Can See Your Voice is het altijd aan een panel en een bekende gastartiest en zijn fan om te raden welke kandidaten echt kunnen zingen en welke totaal niet. Voorgaande seizoen schoven Marieke Elsinga, Edsilia Rombley, Fred van Leer én Danny de Munk aan in dit panel, maar komend seizoen ziet de formatie er elke week weer anders uit. RTL werkt namelijk met een vliegende keep. "Wekelijks neemt een andere BN'er plaats naast het vaste panel, bestaande uit Marieke, Edsilia en Fred", aldus RTL.

Welke artiesten zich daarvoor geroepen voelen, blijft nog even de vraag. Dit wordt binnenkort onthuld.

Danny de Munk

De afwezigheid van Danny de Munk komt niet als verrassing. De musicalster wordt namelijk verdacht van het verkrachten van een vrouw met wie hij samenwerkte bij de musical Ciske de Rat. Ondanks dat Danny de Munk nog altijd stellig ontkent, besloot RTL wel in te grijpen. "Het onderzoek naar de aangifte valt samen met de start van de opnameperiode van een nieuw seizoen I Can See Your Voice. We hebben het met Danny besproken en zijn het er met elkaar over eens dat hij onder deze omstandigheden niet zal deelnemen aan het programma", liet de zender toen weten. 

Wanneer het programma terugkeert, is vooralsnog niet bekend.

Meer over