We zwaaien Humberto uit

De allerlaatste RTL Late Night

8 juni 2018 14:29 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Na bijna vijf jaar neemt Humberto Tan afscheid van Late night. Maar voordat hij plaatsmaakt voor zijn opvolger Twan Huys, blikt hij nog één keer terug op zijn hoogtepunten. Kijkers kozen de fragmenten en de gasten.

Humberto Tan neemt afscheid na bijna vijf jaar RTL Late night. Op het hoogtepunt van de talkshow scoorde de presentator hogere kijkcijfers dan concurrenten Jeroen Pauw en Eva Jinek, maar vorig jaar raakte het programma in een vrije val. Er kwam kritiek op de weinig afwisselende tafelbezetting en kijkers haakten af. RTL verzocht Tan te stoppen en vanavond is dan zijn laatste uitzending.

Peter R. de Vries

De trouwe kijkers mochten in aanloop naar Tans afscheid kiezen welke fragmenten en gasten ze graag nog eens terugzien. En dus zagen we fragmenten uit de show met Pharell Williams, en die met de slachtoffers van de terroristische aanslag in Bataclan. Er kwamen talloze bekende gasten nog een keer langs, met als voorlopig hoogtepunt de roast van Peter R. de Vries. Kijken of de gasten daar vanavond overheen kunnen.

Na de zomer keert Late night terug met Twan Huys aan het hoofd van de tafel.

Meer over