Gastvrouw verliefd

De B&B van Debbie zit nu écht vol liefde

12 november 2021 10:31 | amusement | Door Ingelise De Vries

© RTL
Afgelopen zomer konden we zien hoe verschillende eigenaren van bed and breakfasts door heel Europa op zoek gingen naar de liefde. Onder andere Debbie deed mee, maar geluk in de liefde vond ze niet.

En hoewel dat in het RTL 4-programma B&B Vol Liefde niet lukte, inmiddels is Debbie wél heel gelukkig. Aan De Telegraaf vertelt de ondernemer dat ze hoteldebotel is.

B&B Vol Liefde nu ook vol liefde

Tijdens het programma passeerden Melvin, Pascal, Jelmer en Chris de revue in de Italiaanse bed & breakfast van Debbie Breg. De matchmakers van RTL bleken niet de juiste mannen te hebben gevonden: allemaal gingen ze zonder liefdesgeluk naar huis.

Debbie weet intuitief vaak al direct of iets werkt of niet, deelt ze met de krant. "Vrij snel in het begin wist ik dat het er voor mij niet tussen zat."

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Debbie Breg (@debbiebreg)

Bed & Breakfast van Debbie Breg

Hoe snel ze wist dat het nu wel goed zit met de nog anonieme vlam, vertelt ze niet. "Het enige wat ik kan vertellen is dat het geen gast is geweest van [mijn bed and breakfast] Casa Santangelo."

Er is goed nieuws voor wie niet genoeg kan krijgen van het programma: nog dit jaar verschijnt het tweede seizoen op de buis.

 

Meer over