Vanaf zondag op de buis

De Bevers te zien in nieuwe reeks van Code van Coppens

15 april 2024 10:15 | amusement | Door Tessa Kok

© Tom Cornelissen
Aanstaande zondag staat de eerste aflevering van het vierde seizoen van Code van Coppens op de planning. En dat seizoen begint meteen met een knal, want niemand minder dan John de Bever en zijn man Kees Stevens gaan in de eerste aflevering een poging doen om uit escape rooms te ontsnappen.

Dat heeft Talpa bevestigd.

De Bevers

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen strijden John de Bever en Kees Stevens tegen sportjournalisten Milan van Dongen en Jeroen Stekelenburg. Zij doen een poging om te ontsnappen uit een reeks kamers met een wellness-thema.

Deelnemers vierde seizoen

De Bevers trappen het vierde seizoen van Code van Coppens af, maar nog veel meer bekende duo's gaan de uitdaging aan de nieuwe reeks. In totaal doen er 17 Nederlandse en één Vlaams duo mee. Onder anderen Mart Hoogkamer en Maxim Froger, Marco Schuitmaker en René Karst, Kim Feenstra en Sylvia Geersen, Steven en Jamie Kazàn en Lilian Marijnissen en Sander de Kramer gaan de uitdaging aan.

Code van Coppens

Het SBS6-programma Code van Coppens draait om ontsnappen uit escape rooms. Deze escape rooms zijn gemaakt door de Vlaamse broer Staf en Mathias Coppens en hebben uiteenlopende thema's. In alweer de vierde reeks van het programma komen thema's als een reisbureau, dinopark en politieacademie voorbij.

Code van Coppens is vanaf 21 april iedere zondag om 20.30 uur op SBS6 te zien.

Meer over