Seizoen 7

De bingokaarten kunnen de deur uit: Nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken is totaal anders

11 maart 2024 11:48 | amusement | Door Esther Hut

© RTL

Vanaf vanavond kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken en als we Bob Sikkes, Alex van Keulen en Roos Reedijk mogen geloven wordt het deze reeks totaal anders.

Het drietal vertelt aan RTL Boulevard wat we precies kunnen verwachten.

Kopen Zonder Kijken

Van visgraatvloeren, jaren ’30 woningen, stalen deuren en een budget dat maar opgeschroefd kon worden. Volgens Bob, Alex en Roos zien we niets van dat alles terug in het zevende seizoen en mogen de bingokaarten dus de deur uit.

Zo zien we de eerste single meedoen aan Kopen Zonder Kijken, een samengesteld gezin en wordt er niet eens een jaren ’30 woning gekocht.

Minder budget

“Wat fascinerend is in dit seizoen is dat ik voor het eerst een belletje kreeg dat mensen minder budget hebben. De rente liep omhoog dus ze hadden ook minder budget,” aldus Bob. “Maar we hebben ook veel meer aan duurzaamheid gedaan dan alle seizoenen hiervoor.”

Ook makelaar Alex heeft een ontspannend seizoen gehad. “Dit seizoen hebben we ‘Kopen Zonder te Zeiken’ gehad. Mensen stellen helemaal geen eisen want ze waren allang blij dat we een huis voor ze konden kopen.”

Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken gaat op 11 maart om 20:30 uur van start op RTL4.

Meer over