Zo zoet als suiker

Welke BN'er gaat er schuil achter het pak van de Bonbon in The Masked Singer 2023?

17 november 2023 21:40 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten / Rob Jacobs
Ze ziet eruit om door een ringetje te halen, heeft inhoud en (bijna) iedereen houdt van haar. Ja, we hebben het over het The Masked Singer-karakter de Bonbon. Wie-o-wie gaat daar achter schuil? [ONTHULD]

In dit overzicht houden we je op de hoogte van alle aanwijzingen, vermoedens en een eventuele onthulling.

Lees ook: Mis niets van The Masked Singer 2023

Hints en aanwijzingen over de Bonbon

Het is dat Edsilia Rombley al eens heeft meegedaan aan The Masked Singer, want anders hadden we direct - maar nog zonder de stem te hebben gehoord - gedacht dat deze zangeres en tevens presentatrice van Showcolade in het pak van de Bonbon was gekropen. Een ideale match, zou je immers denken, maar zij valt dus af. Een andere naam die nog voor de aflevering te zien is geweest in ons hoofd opkomt, is die van... Bibi Breijman... B-B, BonBon.

Lees ook: Deze BN’ers hebben al eens meegedaan aan The Masked Singer

Het lijkt ons na de stem te horen echter onwaarschijnlijk dat het hier ook daadwerkelijk gaat om Bibi Breijman. De stem van dit Bonbonnetje klinkt een stuk ouder. Dat past ook prima bij de hints. De Bonbon heeft het erover dat aan alles een einde komt, maar dat ze gelukkig nog 'dicht op het vuur zit'. Ze is er dus duidelijk nog niet aan toe om het rustig aan te doen. 

Wat we verder weten, is dat ze altijd in beweging blijft, zowel in Nederland als in het buitenland. Verder houdt ze van blingbling, kwam het platteland voorbij en was er duidelijk een tent in beeld. Zou dit bonbonnetje houden van kamperen? 

The Masked Singer 2023 - aflevering 2
The Masked Singer 2023 - aflevering 2

Wie is de Bonbon in The Masked Singer 2023?

Na het horen van de stem kwamen er bij zowel de panelleden als de mensen thuis wat namen op. De juryleden gingen voor sterren als Patricia Paay, Yvon Jaspers en Connie Breukhoven, terwijl de mensen thuis bijna overtuigd waren dat het hier ging om Anky van Grunsven. Wat bleek? De kijkers hadden gelijk! Niemand minder dan Anky van Grunsven zat in de Bonbon.

Je had dit kunnen weten door de term blingbling die verwees naar alle prijzen die de ruiter heeft gewonnen, de troon die haar koninklijke onderscheiding moest verklappen en de termen trippelenbak en hoedje die allemaal verwezen naar haar carrière in de paardensport. Tot slot hintte zelfs de naam van het karakter - de Bonbon - naar Anky, want haar paard Bonfire was natuurlijk ook hartstikke bekend bij het grote publiek.

Anky van Grunsven is De Bonbon in The Masked Singer
Anky van Grunsven is de Bonbon in The Masked Singer

The Masked Singer is iedere vrijdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer lezen?

Meer over