Oepsie...

De dansmarathon van SBS6 zoekt nog naar reservekoppels

11 oktober 2021 16:57 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten

Donderdag 14 oktober gaat De Dansmarathon van start op SBS6. Hoewel de voorbereidingen al maanden lopen, zoekt Talpa nog naar een achtervang als het om dansers gaat.

De 100 koppels die meedoen aan De Dansmarathon zijn eigenlijk al maanden in training, maar een blessure kan natuurlijk zomaar roet in het eten gooien. Dat overkwam ook het danskoppel Laura en Erin. Tijdens de training schoot de knie van Laura uit de kom en zij moet daardoor noodgedwongen een maand rust houden.

Reserve

Gelukkig had de organisatie van De Dansmarathon nog een koppel als reserve op de tribune zitten, maar blijkbaar heeft het ze wel aan het denken gezet. Want er worden nu nog meer reserve-danskoppels gezocht. Presentatrice Wendy van Dijk zat maandagavond bij Shownieuws en keek nog een keer vooruit naar De dansmarathon.

Live

De timing van De dansmarathon is allerminst gelukkig, want donderdag staat ook het Gouden Televizier-Ring-gala op het programma. Een dag later start het nieuwe, derde seizoen van The masked singerDe dansmarathon duurt van donderdag tot en met zaterdag en is constant live te zien op SBS6. Alleen voor Hart van Nederland en Shownieuws wordt het dansen onderbroken.

Meer over