Raden maar

Wie gaat er schuil achter het pak van de Eekhoorn in The Masked Singer 2023?

17 november 2023 21:15 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten / Rob Jacobs
De herfst mag dan al in volle gang zijn, maar de Eekhoorn uit The Masked Singer 2023 denkt voorlopig nog niet aan zijn winterslaap. De vraag is alleen: wie gaat er nu schuil achter dit heerlijk zachte pak? Wij houden je hier op de hoogte van alle vermoedens.

Zit je tijdens het kijken van The Masked Singer 2023 met meer vragen? Ook de andere deelnemers nemen we onder de loep.

Lees daarom ook: Alles over The Masked Singer 2023 

Hints en aanwijzingen over de Eekhoorn 

De tweede aflevering van The Masked Singer 2023  moet op het moment van schrijven nog op de beeldbuis te zien zijn, maar toch lijken de makers met de eerste persfoto al wel wat hints achter te laten. Op de foto zijn namelijk meerdere blaadjes en eikeltjes te zien. Nee, we zullen hier niet te maken met een eikel eerste klas, nemen we toch aan.

Wat we inmiddels wel weten, is dat het hier gaat om een vrouw. Ze vindt het rangerpakje als gegoten zitten, is een dierenvriend in hart en nieren en heeft haar 'lekkere knapzak' gevonden. Verder kwam ook de hint '5' duidelijk in beeld en had de Eekhoorn het over de Filipijnen en de serie KLEM. Daarnaast is de grote vraag: wat moeten we nu met die vreemde ruimtefiguren? 

The Masked Singer 2023 - aflevering 2
The Masked Singer 2023 - aflevering 2

Wie is de Eekhoorn in The Masked Singer 2023?

De hints geven dus nog geen overduidelijk antwoord, maar toch belet dat zowel de panelleden als de mensen thuis niet om hun vermoedens uit te spreken. Monica Geuze dacht door dat rangerpakje direct aan Vivienne van den Assem, terwijl Gerard Joling eerder vermoedt dat het gaat om Ellemieke Vermolen. De kijkers twijfelen ook nog behoorlijk: zij denken dat het gaat om Nienke Plas, Marieke Elsinga, Georgina Verbaan, Eva Simons of Sylvia Geersen.

Van dat rijtje klinkt Marieke Elsinga op dit moment het meest logisch. Deze Eekhoorn vindt het leven namelijk leuker met z'n tweeën dan in haar eentje. En wie is er nu een duo met 'astronaut' Mattie Valk? Juist, radiodj en presentatrice Marieke.

The Masked Singer is iedere vrijdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer lezen?

Meer over