Friesland

De familie Pos is terug in Nederland

1 april 2019 11:53 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL
De familie Pos heeft na 2,5 jaar Zuid-Amerika weer voet gezet op Nederlandse bodem. Hier hopen ze hun wijnimperium nog meer uit te breiden.
Ilona en Stephan en hun zoons Tygo en Bjorn lieten op Instagram zien dat vooral de jongens blij zijn met hun terugkeer naar Nederland.

 En de familie Pos verspilt geen tijd met een beetje rondhangen.

In een vorige post verklappen de Posjes, die bekend werden dankzij de realityshow Helemaal het einde, wat ze allemaal van plan zijn de komende tijd. Ze willen wijnevenementen en een recordpoging organiseren.

 
 
 
View this post on Instagram

WAAROM GAAN JULLIE TERUG NAAR NEDERLAND? De meest gestelde vraag de afgelopen weken! Heel eerlijk, we missen de vele regendagen, files en dure benzine. Daarnaast een leven zonder satésaus drop en stroop binnen handbereik, tja dat is toch moeilijker dan we van te voren hadden kunnen inschatten. Grapje natuurlijk 😂 Stephan: "Houd je het wel een beetje kort, ik kom zelf ook nooit door van die wollige teksten heen" Ilona: "Hoe kan ik dat nou kort uitleggen Steef?" Stephan: "Nou gewoon zoals het is, dat de wijnen een structureel succes zijn, we als een malle verkopen, we heen en blijven reizen naar Chili voor onze wijnen, we het meest bekende wijnkoppel van Nederland zijn, we wijnevenementen en een recordpoging gaan organiseren. Gewoon, dat dus. En dat de scholing voor die boys, in NL 100x beter is ondanks dat we op een (voor Chili) topschool zitten" En nu gaan wij het vliegtuig in! (Deze foto was trouwens gisteravond op ons oude dakterras)

A post shared by Familie Pos Collection (@familieposcollection) on

Meer over