De grootste onthullingen van Comic Con 2013

De afgelopen vier dagen zijn er veel spannende onthullingen gedaan over een aantal tv-series tijdens Comic Con. Wij zetten de meestbelovende teasers hier op een rijtje.

Comic Con begon ooit als beurs voor liefhebbers van stripboeken. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot dé plek waar alle series die ook maar iets voorstellen alvast wat spoilers verklappen voor het nieuwe seizoen. Lees hier de meest spannende onthullingen!

Once Upon a Time

De serie Once Upon a Time maakte verreweg de meeste spoilers bekend. Met als hoogtepunt een filmpje waarin te zien is dat Ariël (De Kleine Zeemeermin) een bezoekje komt brengen aan Storybrooke. Het publiek werd helemaal gek bij het zien van haar rode haren.

Ook werd er door acteur Colin O'Donoghue, die Captain Hook speelt, gehint naar een romance tussen hem en hoofdpersonage Emma. Geheimzinnig vertelde hij: "Het zou wel eens tijd kunnen worden dat hij Milah vergeet."

Tot slot verklapte de producent van de sprookjesserie dat we in het derde seizoen nog veel meer van Neverland en Peter Pan gaan zien, maar dan wel met een twist. Het schijnt namelijk nogal eng te worden.

Bones

Ook de serie Bones (foto) kwam met een leuke onthulling: Bones (Emily Deschanel) en Booth (David Boreanaz) gaan trouwen komend seizoen. Borneanaz deed Deschanel een huwelijksaanzoek tijdens Comic Con waarna producent Hart Hanson verklapte: "We zijn jullie niet aan het plagen, ze gaan echt trouwen dit seizoen!"

How I Met Your Mother

De populaire comedyserie How I Met Your Mother gaf niet al te veel prijs over hun laatste seizoen, maar kwam toch met een paar leuke verrassingen. Zo zong Coby Smulders de hit van haar personage Robin Let's Go to the Mall.

Daarnaast was er een speciale videoboodschap van Teds kinderen die inmiddels al acht jaar op een bank naar de verhalen van hun vader zitten te luisteren. Zij zijn dit, op z'n zachtst gezegd, nogal zat. Bekijk het filmpje onderaan de pagina.

Vampire Diaries

Afgelopen seizoen koos Elena definitief voor Damon in The Vampire Diaries. Producente Judie Plec onthulde dat het er helaas niet best uitziet voor hun relatie: "Er zit geen drama in geluk. We zullen proberen de twee even bij elkaar te houden, terwijl de slechte dingen om hen heen ze proberen uit elkaar te krijgen."

Sherlock

Het Sherlock-panel deed ook een aantal leuke onthullingen. Zo is het team momenteel bezig met het voorbereiden van een vierde seizoen. Sterren Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes) en Martin Freeman (Dr. Watson) zijn hiervoor al gevraagd.

Verder zal in het derde seizoen van de serie de nadruk liggen op de impact van Sherlocks 'dood' op zijn goede vriend Watson.

Dexter

Voor Dexter stond Comic Con vooral in het teken van afscheid nemen. Hoofdrolspeler Michael C. Hall vertelt: "Over vijf maanden zullen we ons afvragen waarom we niet meer naar de set van Dexter gaan. Er is een soort onbewust deel van ons dat het einde nog niet heeft geaccepteerd."

Eerder liet de acteur al aan Televizier weten niet alles te gaan missen aan Dexter. Zo vond hij "het aantrekken van al die lagen handschoenen als-ie gaat moorden heel irritant."

Reageren