De hoogtepunten van het nieuwe tv-seizoen op SBS 6

28 augustus 2017 11:42 | amusement | Door Televizier

© William Rutten/SBS

De komkommertijd is voorbij, dat betekent een buslading aan nieuwe programma's. En wij geven je vast een voorproefje. Dit is wat je de komende maanden kunt verwachten bij SBS 6.

Dokter Tinus

Dokter Tinus heeft Wourkem ingeruild voor Amsterdam. Nu Lisa met hun zoon naar Spanje is verhuisd, keert hij terug naar het ziekenhuis om als chirurg te werken. Zijn oude dorpsgenoten krijgen een nieuwe huisarts.
Maandag 28 augustus 20.30 • SBS 6

Mensenkennis

Winston Gerschtanowitz test of een aantal BN’ers kan inschatten hoe gewone mensen op ongewone situaties reageren. Geven mensen zonder zeuren een vuurtje aan een 13-jarige jongen? En zou jij een cameraploeg in nood helpen door een verhaal te verzinnen?
Vanaf 29 augustus 20.30 uur • SBS6

De perfecte vraag

De kandidaten van De perfecte vraag moeten zelf een pakketje moeilijke vragen mee­nemen. Die stellen ze aan ‘een dwarsdoorsnede van de Nederlandse bevolking’, die honderd man sterk op de tribune zit bij deze nieuwe kennisquiz. Het doel: een vraag stellen die zo dicht mogelijk in de buurt komt van vijftig goede antwoorden. Als meer dan de helft van het publiek het antwoord weet, verdient de deelnemer geen punten. De speler met de meeste punten gaat naar de finale en kan daar een fiks geldbedrag verdienen. Irene Moors moet een en ander in goede banen leiden en tast daarbij net zo in het duister als de mensen op de tribune: “Ik ben dan wel de presentatrice, maar ik heb geen idee welke vragen gesteld zullen worden. Ik kan dus ­lekker mee raden.”
Dinsdag 29 augustus 21.30 uur • SBS 6

Veel liefs uit Holland

Tien Nederlandse expats gaan op zoek naar een Nederlandse partner. De zoektocht is echter niet eenvoudig, ze moeten namelijk een partner vinden die bereid is alles achter te laten en te emigreren.
Kick off 29 augustus 20.30 uur op NET 5

André Hazes: ik haal alles uit het leven

Het is spitsuur in het leven van André Hazes jr. De jonge volkszanger heeft niet alleen succes in de muziekwereld, maar is ook nog eens net vader geworden. En dat allemaal met een tweetal grote concerten in de Rotterdamse Ahoy in aantocht. Dat betekent danspasjes oefenen tussen het verschonen van de poepluiers door. Dit zou best wel eens boeiend materiaal voor een reallifesoap kunnen zijn, dacht SBS, en aldus geschiedde. Zes vrijdagen lang zijn de beslommeringen van Dreetje, zijn vrouw Monique, zijn vrienden en zijn collega’s te volgen op de zender. De hoofdpersoon treedt met de verfilming van zijn privéleven overigens ook in de voetsporen van zijn vader, die voor de documentaire Zij gelooft in mij ook al een veelbesproken inkijkje in zijn privéleven gaf.
Vrijdag 1 september 20.30 uur SBS 6 

Boswachter gezocht

SBS en Natuurmonumenten gaan samen op zoek naar een boswachter voor Texel. Onder leiding van Viktor Brand en boswachters Hanne Tersette en Bart Zwiers strijden mensen met verschillende achtergronden om hun droombaan.
Vanaf 1 september 21.30 uur op SBS 6

De Bachelor

Eén vrijgezelle man, 22 single dames, een idyllische locatie en bijzondere dates. Dat zijn de ingrediënten voor de Nederlandse versie van De bachelor. Uiteindelijk blijft er één vrouw over, die de bachelor ten huwelijk vraagt.  
Vanaf eind november • SBS 6

Meer over