De Jeugd van Tegenwoordig te gast in nieuw seizoen 24 Uur Met

25 november 2015 13:17 | amusement | Door Televizier

© VPRO

24 Uur Met heeft weer een mooi rijtje gasten gestrikt. Onder anderen De Jeugd van Tegenwoordig en Brigitte Kaandorp komen logeren bij Theo Maassen.

Theo Maassen is in het tiende seizoen 24 Uur Met opnieuw de gastheer, die een etmaal doorbrengt met zijn gasten. Hij ontvangt onder meer cabaretière Brigitte Kaandorp, rapper Fresku, politicus Fred Teeven en schrijver Alex Boogers in de inmiddels bekende studio.

De Jeugd van Tegenwoordig

Leuke gasten, maar het meest benieuwd zijn wij toch wel naar de aflevering met De Jeugd van Tegenwoordig. Rappers Willie Wartaal, Faberyayo en Vjeze Fur komen alle drie tegelijk logeren. De Jeugd staat erom bekend behoorlijk onmogelijk te zijn in interviews. Hoe pakt dat uit als ze 24 uur lang te gast zijn?

Theo Maassen

Theo heeft in ieder geval al de nodige ervaring bij 24 Uur Met. In 2014 nam hij het presentatiestokje over van Wilfried de Jong en sindsdien maakte de cabaretier al dertien afleveringen. Gedenkwaardig was de uitzending met Victoria Koblenko, die behoorlijk met Theo aan het flirten was.

24 Uur Met is vanaf 10 januari terug op NPO 3.

Lees ook:
Theo Maassen neemt 24 Uur Met over van Wilfried de Jong

Meer over