De kinderen van Ruinerwold

Ruinerwold-zoon Israel behaalt propedeuse

14 oktober 2021 15:59 | amusement | Door Merlin Everts

© Instagram @jessievillerius

Israel van Dorsten, een van de kinderen die te zien is in de documentaire De kinderen van Ruinerwold, heeft vandaag zijn propedeuse gekregen.

Het heugelijke nieuws maakt documentaire-maakster Jessica Villerius bekend op Instagram. In de post laat ze weten dat Israel precies twee jaar geleden het ouderlijk huis ontvluchtte, aan de bel trok en na de spraakmakende documentaire zijn propedeuse op zak heeft. Israel heeft het papiertje behaald aan de opleiding aan Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. Zijn studiepunten had hij al eerder behaald, maar vandaag kreeg de 27-jarige Israel de propedeuse dan ook echt uitgereikt. Jessica geeft aan ‘zowat van trots te ontploffen’. Villerius is de regisseur van De kinderen van Ruinerwold en volgde de kinderen anderhalf jaar lang.

Gouden Televizier-Ring Gala

Zoals bekend is, maakt De kinderen van Ruinerwold vanavond kans op een Gouden Televizier-Ring. Israel zal samen met enkele broers en zussen bij het gala aanwezig zijn. Het kan dus zomaar een dubbele-geluksdag worden voor zowel Israel als Jessica.

 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jessica Villerius (@jessievillerius)

Meer over