Hmm, interessant!

Wie vermomt zich als De Koala in The Masked Singer 2023?

17 november 2023 20:40 | amusement | Door Janine van Rooden

© William Rutten / Rob Jacobs
De Koala uit The Masked Singer 2023 is stoer en ziet er enorm flitsend uit, maar wie gaat er eigenlijk schuil in dit pak? In dit overzicht houden we je op de hoogte van alle hints en aanwijzingen.

Ook benieuwd wie zich hebben vermomd als Het Nijlpaard, De Walrus of één van de andere karakters? 

Lees dan ook: Alles over The Masked Singer 2023

Hints en aanwijzingen over De Koala

Op basis van de eerste foto's van De Koala gaan we ervan uit dat we hier te maken hebben met een reislustig type. Van tickets naar Londen, Sydney, Frankrijk tot aan Los Angeles: stilzitten is er voor dit fijne diertje niet bij. Tel daarbij een camera op, een opvallend groene zonnebril en een koffertje en je zou zomaar al eens wat namen in je hoofd kunnen hebben. Bijvoorbeeld van iemand die heeft meegedaan aan Het Perfecte Plaatje.

Hij stuurt er in de tweede aflevering als 'echte eilandbewoner' ook op aan te hebben meegedaan aan Expeditie Robinson. Daarnaast zet dit knuffeldier zijn wekker heel vroeg, houdt hij van sporten en smikkelt hij graag Amerikaanse donuts. Tot slot is ook de zeep die overduidelijk in beeld kwam opvallend. Kennen we De Koala van een soapserie? 

We weten in ieder geval zeker dat deze BN'er geen professionele zanger is, dat antwoordde hij namelijk op de vraag van de jury.

The Masked Singer 2023 - aflevering 2
The Masked Singer 2023 - aflevering 2

Wie is De Koala in The Masked Singer 2023?

Wij kunnen hier wel wat namen droppen, maar interessanter is om te kijken waar het publiek precies aan denkt. Er klinken namen als Kaj Gorgels, Jeroen van Koningsbrugge, Paskal Jakobsen en Kenny B. Ook de naam van Mocro Maffia-acteur Walid Benmbarek gaat rond. Heel vreemd is dat laatste niet. In 2006, 2007 en 2008 speelde Walid mee in soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Verder gaat hij in het dagelijkse leven geen uitdaging uit de weg en weten de vaste kijkers van The Life Trail dat hij altijd vroeg opstaat.

The Masked Singer is sinds vrijdag 10 november 2023 weer wekelijks om 20:00 uur te zien op RTL4

Meer lezen?

Meer over