Relatietest

De koppels van Temptation Island 2019 zijn bekend!

Op Valentijnsdag gaat de grootste relatietest van het land weer van start. Vandaag zijn de koppels bekendgemaakt. Deze vier stelletjes durven de uitdaging aan.

Bron: RTL XL

Rodanya (20) & Morgan (20)

Dit stelletje kent elkaar van het uitgaan en is al drie jaar samen. De twee hebben al het een en ander beleefd, want Morgan ging na 6 maanden vreemd en afgelopen zomer ging het weer mis. Rodanyas vertrouwen heeft een flinke klap opgelopen maar toch hebben de twee het overleefd. Rodanya heeft besloten Morgan een allerlaatste kans te geven met Temptation Island

Milou (23) & Heikki (24)

Milou en Heikki zijn acht maanden samen en kennen elkaar van een motorcrosswedstrijd, waar Milou met haar toenmalige vriend was. Maar toen zag ze Heikki. Milou is vrij jaloers en controleert Heikki regelmatig. Temptation Island is de ultieme relatietest voordat ze gaan samenwonen.

Roger (23) & Laura (21)

De Gentse Laura en Roger begonnen als friend with benefits maar zijn nu al twee jaar exclusief samen. Toen Laura 5 maanden naar Spanje ging hebben ze regels samengesteld, zoals niet te veel drinken en niet alleen uitgaan. Ze hielden zich er allebei niet aan, dus zetten ze die ook na terugkomst door. Als hun relatie na Temptation Island standhoudt, laten ze de regels gaan.Demi (22) & Sidney (21)

Demi en Sidney zijn al drie jaar samen. Ze wonen bij elkaar en brengen heel veel tijd met elkaar door. Twee weken zonder elkaar is voor hen dé uitdaging der uitdagingen. Want kunnen ze elkaar eigenlijk wel vertrouwen als ze apart van elkaar aan het feesten zijn?

Meer over: