Op een roze wolk

De Kraantjes uit Een Huis Vol verwelkomen negende kind

21 december 2021 15:37 | amusement | Door Judith Regeling

© KRO-NCRV
Beschuit met roze muisjes voor de familie Kraan uit Boskoop, bekend van het succesvolle realityprogramma Een Huis Vol! Het gezin verwelkomde gisteren na een supersnelle bevalling dochtertje Elin Madelief in hun al vrij drukke gezin. 

Dat laat de kersverse moeder weten op haar Instagram.

Familie Kraan

"Afgelopen nacht om 03:05 uur is, na een bevalling van 35 minuten, onze prachtige dochter Elin Madelief geboren. Het is zo snel gegaan dat de verloskundige net te laat was. Ivan heeft zijn dochter dan ook op de wereld geholpen met de fantastische hulp van onze oudste dochter Marlynn Sofieke", schrijft ze bij een hartverwarmende foto.

Bevalling

Nu is het dan ook hoog tijd om uit te rusten. "Ik moet echt even bijkomen van deze onverwacht snelle bevalling. Elin en ik maken het goed, net als papa en de rest van de kinderen", vervolgt ze. "Elin is een flinke dame van 4230 gram. En wat is ze geliefd en welkom in ons grote gezin."

Een Huis Vol

Fans van het realityprogramma Een Huis Vol die stiekem hopen op tv iets mee te krijgen van het babygeluk, hebben pech. Begin maart werd al duidelijk dat ze niet te zien zouden zijn in het nieuwe seizoen. Voor knusse kiekjes als deze hieronder moet je daarom op Instagram zijn. 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door De Kraantjes (@dekraantjes)

Meer over