De Lama’s terug op tv

De Lama’s waren in 2004 voor het eerst te zien bij BNN. Om dit te vieren blikken Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Ruben van der Meer in een jubileumuitzending eenmalig terug op de negen seizoenen die ze maakte.

De Lama’s was een immens populair BNN-programma, dat onder meer de Gouden Televizier-Ring wist te winnen. Om de kijker nog één keer te laten genieten van de geïmproviseerde grappen van Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Ruben van der Meer komen de grappenmakers samen in een unieke jubileumuitzending.

De Lama’s

"We hebben gisteren voor het eerst bij elkaar gezeten en we dachten nog: hoe houden we dit geheim", grapt Tijl Beckand in RTL Boulevard. "Het is tien jaar geleden begonnen en we willen als kerstcadeautje aan de kijker terugblikken op de leukste fragmenten én we laten niet eerder vertoond materiaal, auditietapes en de allereerste try-outs zien.’’

Comedy

De grappenmakers hebben dankzij De Lama’s een grote televisiecarrière opgebouwd, dat realiseert Tijl Beckand zich maar al te goed. Hij daarom erg veel zin om weer samen te werken met Ruben van der Meer en Ruben Nicolai. "Dan is het alsof we een eigen taal praten. Het is heel speciaal", vertelt hij.

Ruben Nicolai is de enige Lama die nog altijd een contract heeft bij BNN. De presentator is momenteel te zien in Golden Oldies.

Meer over:

Reageren