Binnenkort te zien

De Lama's onthullen gasten van nieuwe Videoland-show TAFKAL

15 juli 2022 08:46 | amusement | Door Judith Regeling

© BNN ; Paco Nunez
Het wordt binnenkort weer lachen, gieren en brullen met Ruben Nicolai, Ruben van der Meer, Jeroen van Koningsbrugge en Tijl Beckand. Hun nieuwe Videoland-serie TAFKA zit namelijk vol oude vertrouwde spellen en bekende gasten.

Bij RTL Boulevard onthullen ze zojuist wie zich bij hen voegt.

TAFKAL

Goed nieuws voor alle Lama-fans dus, want de mannen keren binnenkort terug met een gloednieuwe show genaamd TAFKAL (The Artists Formerly Known As Lama's) op Videoland. Ondanks dat ze misschien werken in een nieuw decor blijft veel hetzelfde, zo lichten ze nu alvast een tipje van de sluier op. "De dierenwinkel, de doventolk, de allerslechtste aller tijden", aldus Patrick Lodiers die ook weer van de partij is. Oftewel: "Gewoon lekker ouderwets gezellig."

Nienke Plas

Toch staan de mannen er dit keer niet alleen voor. Ze krijgen namelijk elke aflevering hulp van een andere bekende Nederlander. En ook die blijven niet meer onbekend. "De gasten die dit seizoen meedoen, zijn: Estavana Polman, Nienke Plas, Marcel van de Ven, Kraantje Pappie, Willie Wartaal en dan hebben we nog Miljuschka Witzenhausen."

Bekijk hier het complete fragment.

TAFKAL is vanaf 26 augustus te zien op Videoland. 

Meer over