De leukste tweets van Temptation Island aflevering 10

Van alle tv-programma's, wordt er over Temptation Island misschien wel het meest en leukst getweet. Wij duikelden de geinigste berichten over de tiende aflevering op. 'Waarom is Deborah zo boos? Tim zegt toch dat hij er niks aan kan doen.'
Het is de aflevering met het ongetwijfeld heftigste kampvuur tot nu toe. Want Deborah Leemans komt te weten dat haar aanstaande Tim hartstikke vreemd is gegaan met Cherish. Wij zijn er klaar voor.

Danielle is wakker geworden met de tattoo die Fabrizio op haar ribbenkast heeft gezet en is daar opvallend genoeg nog steeds happy mee.

Vlak voor het kampvuur dekt Tim zich nog even in met een zeer logische redenering.

Tijd voor het kampvuur.

Kevin geniet van de beelden waarop zijn inmiddels ex Megan gedumpt wordt door Joshua en Meghan zegt dat het haar niet deert dat Kevin het inmiddels heeft aangelegd met verleidster Chloë. Rick pusht Jeremy om eens meer naar de vrouwen te kijken en Mezdi ziet voor het eerst dat er een tatoeage is gezet. Maar hij gelooft nog niet dat het een echte is.

En dan is het de beurt van Deborah. Oh, oh.

Tijdens het kampvuur houdt de arme Deborah zich nog groot, maar daarna is de Siberische beer los en schreeuwt Deborah: 'Ik haat hem zo hard!!!'.

 Tim denkt intussen alweer alleen maar aan Cherish. Op een niet al te subtiele wijze.

Als Fabrizio begint te zeuren dat Danielle niet met andere mannen mag dansen en Deborah blijft huilen, zit er maar een ding op.

Meer over:

Reageren