De leukste tweets van Temptation Island aflevering 11

Van alle tv-programma's, wordt er over Temptation Island misschien wel het meest en leukst getweet. Wij duikelden de geinigste berichten over de elfde aflevering op. 'Sorry mama'.
De scherven van vorige week moeten nog bij elkaar worden geraapt. Deborah zegt dat ze 'kapot' is. 'Letterlijk'. Maar dat kan natuurlijk helemaal niet. En Danielle kreeg vorige week ruzie met plakplaatje Fabrizio terwijl ze ook al niet blij was met vriend Mezdi. Afijn, we zijn weer los.

Deborah zegt ook dat ze niet meer weet wie ze was, maar gelukkig kunnen de kijkers haar bij dat probleem helpen.

Intussen bekent verleidster Chloë dat ze verliefd is geworden op Kevin. O.a. omdat hij een hart van goud heeft.

Bij het duo Tim en Cherish is het precies andersom.

Mezdi, Jeremy, Danielle en Vanessa mogen een paar vragen stellen aan hun respectievelijke partners die aan de leugendetector worden gehangen. Maar eerst nog een andere prangende vraag over de Vlaamse presentatrice:

En nog een prangende vraag over lawaaierige dieren op het eiland:

Terug naar de leugendetector. Op de vraag of Jeremy gelukkig is met Vanessa, antwoordt hij 'ja'.

Kevin laat intussen zijn dansmoves zien.

Danielle zegt tegen de leugendetector dat ze nog steeds van Mezdi houdt, maar de leugendetector zegt 'nee'. Mezdi zegt tegen de leugendetector dat hij niet met Denise gezoend heeft, maar de leugendetective zegt wederom 'nee'.

En omdat het nogal hard gaat op Temptation Island is het hart van Chloë alweer gebroken omdat Kevin geen aandacht aan haar besteedt.

Tim versiert zijn kamer met bloemblaadjes voor zijn nieuwe grote liefde Cherish en daar krijgt zij het behoorlijk benauwd van.

Tussen Chloë en Kevin is inmiddels alles weer goed en ondanks dat Kevin bezwoor dat hij geen seks zou hebben op Temptation Island, doet hij het toch om daarna in een adem zijn excuses aan te bieden aan zijn moeder. 'Sorry mama'.

Meer over:

Reageren