Terug van weggeweest

De mannen van Vandaag Inside blikken terug op eerste uitzending na de zomerstop

15 augustus 2023 13:48 | amusement | Door Tessa Kok

© KIJK / Shownieuws

Gisteravond verschenen Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp na een zomerstop van 10 weken weer terug op de buis met hun talkshow Vandaag Inside. De eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen wist weer goed te scoren, want er stemden meer dan 1,1 miljoen mensen op af. 

Terugkijken op de eerste uitzending

Na de eerste aflevering van het nieuwe seizoen sprak het Vandaag Inside-trio met Shownieuws. Tijdens dat gesprek blikken de heren terug op het verloop van de eerste uitzending. Als Wilfred aan Johan vraagt wat hij ervan vond, neemt Derksen gelijk geen blad voor de mond. ''Vreselijk', zegt Johan lachend. Eerder in de uitzending vertelde Derksen dat er hoge verwachtingen van hen waren en dat mensen dachten dat Johan alles zou opsparen voor maandag. 

Wilfred Genee en René van der Gijp gaven in het interview aan dat het vertrouwd voelde om terug te zijn. 'Ik rijd nog wel eens hier naartoe dat we niet veel hebben, dat ik denk van: 'nou?' maar het komt altijd goed'', laat René erover uit. 

Derksen nog kalm

In tegenstelling tot wat we van Derksen gewend zijn, hield hij zich tijdens de aflevering van maandag nog aardig in. ''Ze dachten, en de heren maakten er ook grapjes over, dat ik helemaal los zou branden, maar dat vind ik een beetje overdreven'', aldus Johan. 

Hieronder kun het interview van Shownieuws met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp bekijken.

Vandaag Inside is iedere werkdag om 21.30 uur op SBS6 te zien.

Meer over