De meest opmerkelijke nieuwtjes op Televizier.nl in 2014

De finale van Boer Zoekt Vrouw zorgde voor een ongekende plaspiek en Ruud en Billy mochten niet meer seksen in Utopia. Wat waren de gekste nieuwtjes op Televizier.nl?

1. Het seksverbod van Ruud en Billy

Ruud en Billy hadden altijd zin. Ze deden het in hun bed, in het bos en in de bed & breakfast waarna de gemaakte reserveringen prompt werden geanulleerd. Dat noopte de regie van Utopia het koppel een seksverbod op te leggen. In ieder geval voor overdag. Maar daar trokken Ruud en Billy zich maar bar weinig van aan. Er moest gewipt worden, altijd en overal.

2. Plaspiek door Boer Zoekt Vrouw

Normaliter zorgen alleen WK-finales en andere uiterst belangrijke voetbalwedstrijden ervoor dat wij ons plas ophouden, maar Boer Zoekt Vrouw zorgde dit jaar voor hetzelfde effect. Vlak voor de finale werd er in grote getalen geplast en vervolgens was het ophouden geblazentot meteen na de ontknoping. Vooral de Friezen plasten allemaal tegelijk.

3. Stevie Wonder kan zien

Maandag 3 november 2014 leverde groot nieuws op. Stevie Wonder was niet blind! Dat de 64-jarige zanger toch echt lijkt te kunnen zien, wordt duidelijk dankzij video waarin Stevie tijdens een concert op het Witte Huis moeiteloos een microfoonstandaard opvangt die dreigde te vallen. Het zal toch niet echt?

4. Mysterieuze bobbel in nek Peter Jan Rens

De toch al beetje rare Peter Jan Rens deed mee aan Sterren Springen en verscheen aan de start met een joekel van een bobbel in zijn nek. Was het een tumor, een vetbult, een rare vergroeiing? Ging Peter Jan dood? Meneer Kaktus stelde de natie eigenhandig gerust, het ging hier slechts om een spierscheuring.

5. Kim Kardashian wil patent op kont-foto's

Lingeriemodel Jen Selter heeft net als Kim Kardashian een uit de kluiten gewassen achterwerk. En Jen plaatst wel eens een selfie van dat achterste online. Net zoals mevrouw West. Maar daar wil de Kardashian-telg een stokje voor steken. Alleen zij mag nog foto's van grote konten posten. Logisch toch?

 

Reageren