Afgevallen: voor en na

De metamorfose van Patty Brard

23 oktober 2018 12:08 | amusement | Door Televizier

Het kan niemand zijn ontgaan dat Patty Brard een flinke metamorfose heeft ondergaan. De televisiepersoonlijkheid deelt vandaag een collage waarin het resultaat van haar maagverkleining overduidelijk is.

"Ik ben vet gelukkig in mijn nieuwe lichaam", schrijft Patty Brard trots, met een knipoog naar de serie Brard & Jekel: VetGelukkig?! die vanavond van start gaat. Brard presenteert het programma over overgewicht samen met Diederik Jekel. Beiden weten hoe het is om zwaar te zijn en duiken in alle culturele en wetenschappelijke aspecten rondom het onderwerp.

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Ik kan het niet mooier maken dan het is en dat hoeft ook niet! Ik ben @vetgelukkig in mijn nieuwe lichaam maar vroeg me af of je überhaupt gelukkig kan zijn in een voller lichaam....vanavond om 20.25 uur presenteer ik samen met @diederikjekel de 4delige documentaire “VetGelukkig” op @npo_3 ! Met dank aan @richard_groenendijk voor de fotocollage! 🙈 @nikkietutorials voor een mooi gesprek en alle andere mensen die zich zo bloot gaven! Duizend maal dank! #vetgelukkig #fatessentials #vet #feiten #gesprekken #fatshaming #tips #beauty #beautyliesintheeyesofthebeholder #love #begood #bekindtoyourself #bekindtooneanother Hoop dat jullie kijken, als je niet van voetbal houdt! 😂❤️🙏

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op


Het is niet de eerste foto die de presentatrice deelt van haar nieuwe uiterlijk. Eerder liet ze haar benen onder een kort rokje uitkomen, straalde ze aan de zijde van Fred van Leer en hulde ze zich zelfs in badpak. Eerlijk is eerlijk: het resultaat mag er wezen!

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Ja ja.......ik ben een gelukkig mens! #zeventigkilo #nogvijftegaan #fotoinbadpak #durfteposten #onzeker #happy #ibiza #happiness #holiday

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Meer over