Update!

Zal De Mol België 2024 ook dit jaar te zien zijn op NPO Start?

8 maart 2024 09:24 | amusement | Door Judith Regeling

© Play4
Molloten hoeven ook dit jaar niet bang te zijn om in een zwart gat te vallen, want op 24 maart start alweer De Mol België. Nu is alleen de vraag: komen de afleveringen ook weer op NPO Start?

Het antwoord is een volmondig ja. De Mol is vanaf 25 maart 2024 iedere maandag vanaf 20:00 uur te zien op NPO Start, zo bevestigt een woordvoerder vandaag aan deze site.

Lees ook: Play4 deelt eerste trailer van Vlaamse De Mol 2024 

De Mol

In de opzet werkt de Vlaamse De Mol hetzelfde als de Nederlandse variant. De deelnemers gaan ook in deze editie op zoek naar die ene persoon. Die man of vrouw die ongemerkt alle opdrachten probeert te saboteren om zo te voorkomen dat er geld in de pot komt. Elke week wagen de kandidaten zich aan de spannende test, waarbij veel op het spel staat. Alleen degene die aan het einde raadt wie de bedrieger is, gaat met de overwinning naar huis.

Dubbelspel

Veel fans beweren al jaren dat De Mol België nog beter is dan de Nederlandse versie, en daar kunnen we ons wel iets bij voorstellen. De makers weten elk jaar wel weer te verrassen met nieuwe twists die je als kijker omver blazen. Dit jaar is daar dan ook geen uitzondering op, zo blijkt al uit de onderstaande trailer. Er zou zomaar eens sprake kunnen zijn van twee mollen in plaats van de gebruikelijke één. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door De Mol (@demol_play4)


Waneer is De Mol België te zien?

De Mol België is vanaf zondag 24 maart te zien op GoPlay en op Play4. Vanaf 25 maart kijk je de afleveringen iedere maandag vanaf 20:00 uur gratis op NPO Start.

Meer over