Onthulling

Dit zijn de Mol, de winnaar en de verliezer van Wie Is de Mol? 2024

9 maart 2024 20:50 | amusement | Door Judith Regeling

© NLZiet
Eén finalist, één blije winnaar en één Mol. Na weken van uitdagende opdrachten, het smeden van bondjes en het jagen naar hints weten we nu eindelijk wie welke rol speelde in het AVROTROS-programma Wie Is de Mol? 2024.

En dat is vast een enorme opluchting voor finalisten Rosario Mussendijk, Fons Hendriks en Anna Gimbrère.

Wie Is de Mol? 2024

Waar Jurre Geluk, Ranomi Kromowidjojo en Daniël Verlaan vorig jaar nog groots werden ontvangen bij Paleis Soestdijk, kozen de makers dit jaar weer voor het oude vertrouwde Vondelpark. Daar wachtten enorm veel fans, oud-kandidaten en natuurlijk Rik van de Westelaken op de grote onthulling. Want, was Rosario nu de saboteur; had Fons een dubbelrol; of was het toch Anna die ons al die weken heeft misleid?

Rik heeft ook geen idee in Wie Is de Mol?
Rik heeft ook geen idee in Wie Is de Mol?


De Mol is...

Voorafgaand aan deze finale-aflevering gingen zo'n 49% van alle verdenkingen uit naar Anna Gimbrère en dat... bleek het enige juiste antwoord. "Sorry voor het liegen", bracht de presentatrice dan ook uit aan al haar medekandidaten. "Dit voelt echt als een opluchting. Ik heb de tranen in mijn ogen staan. Echt geweldig om mee te maken!"

Anna is de Mol van 2024!
Anna is de Mol van 2024!


En de winnaar...

Maar nu rest de vraag: wie gaat er naar huis met het prachtige geldbedrag? Zowel Fons als Rosario zetten de laatste test in op de presentatrice, maar toch is het uiteindelijk Fons die aan het langste eind trekt. Hij had namelijk 35 van de vragen goed, in tegenstelling tot de 32 van Rosario. 

Heb je Wie Is de Mol? 2024 compleet gemist? Kijk dit seizoen dan terug via NPO Plus en NLZiet.

Meer over