Video

De nieuwe notaris van Kopen Zonder Kijken stelt zich voor

13 juni 2023 18:48 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL Boulevard

In de uitzending van Kopen Zonder Kijken van gisteravond werden kijkers verrast door de komst van een nieuwe notaris: Peter Duijzend. Hij neemt daarmee het stokje over van Sandra Viveen, die notaris was in de afgelopen zes seizoenen. Tegen RTL Boulevard vertelt de nieuwe notaris meer over zichzelf én geeft hij de reden waarom hij Sandra vervangt.

Even voorstellen

Peter is geen onbekende voor het programma, want hij heeft al eens eerder zijn opwachting gemaakt. Daarover vertelt hij het volgende: ''In seizoen drie, aflevering drie, heb ik een keer ingevallen voor Sandra. Ze vroeg aan mij of ik toen wilde invallen. Achteraf heb ik tegen Sandra gezegd van: ik vind dit zo leuk om te doen, mocht jij ooit stoppen of nog vaker invalbeurten nodig hebben, dan doe ik dat graag voor je. Zo is het balletje gaan rollen.''

''Sandra heeft besloten om te gaan stoppen. En aangezien ik al ervaring had met het programma hebben ze mij gevraagd of ik het wilde doen, dus zo ben ik erin gerold'', laat Peter erover uit. ''Je komt wel op televisie, dus daar moest ik wel over nadenken. Wat daar de impact van is, dat zal ik gaan merken. Tot nog toe alleen maar positieve reacties gehad, dus dat hoop ik dat dat zo blijft'', aldus de nieuwe notaris van het bekende woonprogramma.

Vervanger van Sandra

De Kopen Zonder Kijken-kijkers waren inmiddels al gewend aan Sandra als de notaris van het team. Peter deelt het volgende over de reden dat hij haar vervangt: ''Deelnemen aan het programma houdt ook in dat als Alex een huis gevonden heeft, dan word je gebeld en dan moet je verschijnen. Dat is door heel Nederland. Dat betekent dat je flexibel moet zijn en Sandra heeft andere werkzaamheden erbij gekregen.''

Hij vertelt tegen RTL Boulevard dat het voor haar steeds moeilijker was om die planning rond te krijgen. ''Na zes seizoenen hield ze het voor gezien, omdat ze het lastig vond om dat de plannen. En mij lukt dat wel, dus vandaar dat je mij nu ziet'', aldus Peter.

Zie hieronder het interview van Duijzend met RTL Boulevard.

Meer over