De nieuwe presentator van Heel Holland Bakt is een man

11 maart 2016 11:37 | amusement | Door Televizier

© MAX Rick Nedersight

Jan Slagter heeft verklapt dat de tijdelijke vervanger van Martine Bijl bij Heel Holland Bakt een heerschap is. En dat is best een verrassing. 

Jan Slagter vertelde in het radioprogramma De Ochtend op Radio 1 dat de nieuwe host van Heel Holland Bakt toch echt een man gaat worden. Tot nu toe werden vooral vrouwen genoemd als eventuele vervangers. Wie de nieuwe presentator van het Omroep-MAX bakprogramma wordt, wilde Jan nog niet zeggen. Dat wordt maandag bekend. 

Sybrand Niessen

Maar wie gaat het worden? Als MAX uit haar eigen presentatorenstal gaat putten dan maakt Sybrand Niessen een goede kans. Ook Ron Brandsteder werkte in het verleden voor MAX en Herman van der Zandt maakt Met het Mes op Tafel voor de seniorenomroep. Al lijkt het twijfelachtig dat Herman affiniteit heeft met baksels. Ook Jan Slagter zelf is trouwens een kandidaat voor de erebaan. De baas van MAX presenteerde verschillende programma's voor zijn eigen omroep en bakt in zijn vrije tijd misschien heel graag cupcakes.

Paul de Leeuw

Paul de Leeuw lijkt uit de race, hij vindt zichzelf niet de allerbeste kandidaat: „Als ik word gevraagd en het mag van de VARA, dan zou ik het natuurlijk doen, maar ik denk echt dat iemand die iets rijper iets en iets dienender is beter is.”

Meer over