De populairste nieuwtjes op Televizier.nl in 2014

De billen van Yolanthe, het seksverbod voor Ruud en Billy en The Bold zonder Ridge. 2014 was een bewogen jaar op Televizier.nl. Welke nieuwtjes scoorden het beste?

1. De kont van Yolanthe Sneijer-Cabau

Glorieuze winnaar in dit bestgelezen rijtje is het welgevormde achterwerk van Yolanthe Sneijder-Cabau. Zij trok een sexy onderbroekje aan en wenste onze jongens van het Nederlands elftal alle succes op het WK van Braziliƫ. En verdraaid, het werkte nog ook. Hopelijk heeft ze van onderen iets minder laten verbouwen dan van boven want deze billen zijn een grandioze hit.

2. Marly over de GTST-cliff

Het interview dat we deden met Marly van der Velden over de zomercliff van GTST. Onbegonnen werk natuurlijk, want Marly wilde helemaal niks verklappen over welke cliffhanger dan ook. Op uit de school klappen staat vast en zeker een dikke boete. Jullie wilden het interview desondanks gelukkig wel massaal lezen.

3. Utopia flest de boel

Schandaal in Utopia: de regie besliste dat de stabiele maar saaie Jimmy naar huis moest en dat de gestoorde kunstenares Andrea mocht blijven. Zo leek het tenminste te gaan in een YouTube-filmpje dat gelekt was. Utopia zelf ontkende alles en het mysterie werd nooit opgelost. Niet lang na Jimmy moest Andrea ook het veld ruimen in Utopia. En sindsdien is het gelukkig stil gebleven rond de valiumslikkende, haar stervende vriend in de steek latende, mesjokke blondine.

4. Vierde seizoen Penoza pas in 2015

Jullie snakken zo te zien naar het vierde seizoen van Penoza, want het bericht uit februari dat we nog een jaar moesten wachten op het vervolg van de misdaadserie trok idioot veel lezers. Inmiddels is gelukkig wel duidelijk dat Carmen de moordaanslag van haar voormalig rechterhand Berry heeft overleefd. Nog heel even wachten nog.

5. De huispakken van Roy Donders waren uitverkocht

Eind december 2013 kwam het ondraaglijke nieuws dat de huispakken van Roy Donders online al binnen 30 minuten waren uitverkocht al waren het de concerten van U2. Dat nieuws zou nog lang dooretteren, want het staat op nummer 5 in de lijst van populairste artikels van 2014. We hebben even gecheckt, maar de pakken van Roy zijn op dit moment nog volop te verkrijgen dus sla je slag!

Reageren