De reünie terug naar de zondag

24 januari 2018 11:52 | amusement | Door Televizier

© Stijn Ghijsen

De reünie gaat verder in de vernieuwde samenstelling en keert terug op de vertrouwde zondagavond. Dat vertelt Jan Kooijman aan Televizier.nl. 

Vorig jaar ging De reünie op de schop. Het KRO-NCRV programma verhuisde van de zondag naar de donderdagavond. Ook de presentatie werd vernieuwd. Anita Witzier volgde Patrick Lodiers op in de studio. Jan Kooijman en Ajouad El Miloudi verzorgden de reportages.

Niet succesvol

Het vorige seizoen werd niet zo goed bekeken. Waar de show een paar jaar geleden nog rond de twee miljoen kijkers trok, moest De reunie het vorig jaar doen met de helft. Het is moeilijk te zeggen of dit aan dit aan de nieuwe presentatoren of de uitzenddag lag. Op die vraag komt straks een antwoord: de show is vanaf het nieuwe seizoen weer op zondag te zien. Jan, Ajouad en Anita blijven wel aan als presentatoren.

Nieuwsgierig

Daar is Jan Kooijman erg blij mee. “Ik vind het heel leuk om naar buiten te gaan en verhalen te horen van mensen. Dat is het bestaansrecht van de reünie: het gaat altijd over mensen die iets bijzonders hebben meegemaakt of bijzonder zijn. Het is heerlijk om mijn nieuwsgierigheid de vrije loop te laten”, laat hij aan ons weten. 

Het nieuwe seizoen van De reunie is vanaf 4 maart om 20.25 te zien op NPO 1

Meer over