De Reünie voortaan naar donderdag

13 september 2017 15:24 | amusement | Door Televizier

© Stijn Ghijsen

De vernieuwde Reünie met Anita Witzier, Ajouad El Miloudi en Jan Kooijman verhuist van de vertrouwde zondag naar donderdagavond.

Bij nieuwe presentatoren hoort een nieuw decor en ook daar wordt voor gezorgd. De KRO-NCRV belooft verder veel bijzondere klassen in het komende seizoen bijvoorbeeld eentje van een groep militairen die in 2007 in Kandahar, Afghanistan verbleef.

Hacker

De eerste aflevering gaat over de Reünie van 3 Havo van het Groningse Augustinuscollege uit 1986. Alle klasgenoten van Edwin weten nog hoe hij altijd met computers bezig was. En dat is hij nog steeds, want Edwin is een hacker. Aan Ajouad El Miloudi laat Edwin zien hoe makkelijk het is om drones te hacken, en gaan ze samen het Dark Web op om te kijken hoe je een huurmoordenaar kunt bestellen.

Leger des Heils

Els vlucht als 15-jarig meisje al uit huis, de relatie met haar moeder verstikt haar. Jan Kooijman gaat vragen hoe ze in het onderkomen van het Leger des Heils haar ouders heeft gemist en hoe de relatie uiteindelijk toch weer herstelt.
 
De Reünie, vanaf donderdag 26 oktober, 20.25 uur op NPO 1. 

Meer over