De Rijdende Rechter krijgt tweede scherm

Nederland gaat het recht in eigen hand nemen. De Rijdende Rechter introduceert namelijk een tweede scherm waarmee de kijker meester Visser kan nadoen.

De Rijdende Rechter vond het hoog tijd voor wat vernieuwing en komt daarom met een tweede scherm. Via dit scherm kan de kijker zelf plaatsnemen op de stoel van meester Visser.

Rijdende Rechter online

De kijker moet via de app zelf tot een goed oordeel komen over de zaak in kwestie. Na elf afleveringen wordt bekeken welke deelnemer telkens het dichtstbij de uitspraak van de enige echte Rijdende Rechter zat. Hij of zij mag zichzelf dan de beste Rijdende Rechter noemen.

Groupon ruzie

De eerste zaak waar Nederland zich over gaat buigen is die van Mevrouw Huang, eigenaresse van een sushi-restaurant. Ze sloot zich aan bij Groupon, een organisatie waarbij je vouchers kan kopen om korting te krijgen op uitjes en producten. Mevrouw Veltenaar kocht zo'n voucher, maar meldde dit pas aan Mevrouw Huang toen ze klaar was met eten. Dat pikte de Japanse niet en er ontstond een heftige ruzie.

Op 27 augustus om 22.20 uur begint het tweede seizoen van de Rijdende Rechter op Nederland 1. Het tweede scherm is vanaf dan ook online.

Reageren