"De Roelvinkjes in gesprek over tweede seizoen reallifesoap"

Dries en Dave Roelvink zijn in gesprek over een nieuwe reeks van hun RTL 5-reallifesoap De Roelvinkjes, aldus Dries.

Volgens Dries Roelvink zijn er momenteel gesprekken gaande over een tweede seizoen van De Roelvinkjes. "Zowel Dave als Dries is uitdrukkelijk gezegd om daar niets over te zeggen," meldt Shownieuws. Maar blijkbaar is het feit dat er gesprekken zijn dus wél naar buiten gekomen.

Dave Roelvink

Voor Dave Roelvink zorgde het eerste seizoen voor een flinke imagoverandering. Hij wordt verdacht van een juwelen- en iPadroof en verscheen in een seksfilmpje op internet. "Ik heb in het begin alleen maar stront over me heen gehad," vertelt het aspirant-model aan Shownieuws. "Maar wat ik ook heel vaak heb, is dat mensen naar me toe komen en zeggen: ik dacht dat je zo'n naar jochie was, maar dat valt heel erg mee."

Tweede seizoen

Of er een vervolg op De Roelvinkjes komt, is deels afhankelijk van de uitkomst van de rechtszaak die loopt tegen Dave. RTL 5-baas Paul Cormont legde eerder uit: "Van een tweede seizoen is op dit moment nog geen sprake, maar indien daarover wordt gesproken dan zal de uitspraak van de rechter wel worden meegenomen in de overweging."

Kijkcijfers

Qua kijkcijfers was de eerste serie De Roelvinkjes geen denderend succes, dus het is de vraag of RTL 5 wil investeren in een nieuwe reeks. Het programma past in ieder geval wel bij de maatschappelijke kant waar RTL 5 steeds meer heen wil: Paul Cormont omschreef de soap als 'reality met een maatschappelijke twist'.

Lees ook:
Dave Roelvink speelt moordenaar Barabbas in The Passion. 

Reageren