Heleen21 gezocht

De Slimste Mens-kandidaat Martin Rombouts doet hilarisch oproepje

13 januari 2023 10:17 | amusement | Door Judith Regeling

© NPO Start
Schrijver Martin Rombouts gooit momenteel hoge ogen in De Slimste Mens, maar dit succes wil hij graag delen. Daarom doet hij nu een leuk oproepje.

Ben jij een fanatieke speler van De Slimste Mens-app? Let dan maar goed op!

De Slimste Mens

Als er dit seizoen van De Slimste Mens iemand de show weet te stelen, is het schrijver en dichter Martin Rombouts wel. Hij is namelijk al een paar keer uitgeroepen tot 'de slimste van de dag' en gaat momenteel bijna aan de leiding in het klassement. Quizmaster Philip Freriks was daarom gisteravond wel benieuwd waar hij al deze kennis vandaan heeft. En wat blijkt: het heeft alles te maken met de De Slimste Mens-app.

Spelletjes via de app

In aanloop naar zijn deelname heeft de schrijver namelijk veel spelletjes gespeeld via deze applicatie en dan met name met één persoon, namelijk met ene 'Heleen21'. "Die was heel goed", vertelt hij. "We speelden eerst één spelletje tegelijk, toen twee, toen drie en op een gegeven moment (...) zat ik midden in de nacht vier spelletjes tegelijk tegen Heleen21 te spelen. Ik voel een enorme band, terwijl je helemaal geen manier hebt om met elkaar te communiceren."

Contact

Dat laatste wil hij echter wel graag. Daarom doet hij nu via zowel het programma als de socials een oproep. "Ik ben nu heel benieuwd wie Heleen21 is, dus ben of ken jij haar? Ik kom graag met je in contact!" 

De Slimste Mens is van maandag t/m vrijdag rond 20:35 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1.

Meer over