Raden maar

Welke BN'er gaat er schuil achter het pak van De Toffe Peer in The Masked Singer 2023?

17 november 2023 21:10 | amusement | Door Janine van Rooden

© William Rutten / Rob Jacobs
Waar sommige deelnemers van The Masked Singer 2023 zich moeten vermommen als Stinkdier of Walrus, heeft iemand anders meer geluk. Hij is namelijk... een Toffe Peer! In dit overzicht houden we je op de hoogte van de belangrijkste hints en aanwijzingen.

Zit je met nog meer onbeantwoorde vragen over The Masked Singer? Vergeet dan het onderstaande artikel niet te checken.

Lees ook: Alles over The Masked Singer 2023

Hints en aanwijzingen over De Toffe Peer

Een week na de onthulling van zowel De Druiventros als De Libelle is het alweer tijd voor een volgende groep vermomde BN'ers om een moppie te zingen. Eén van die kandidaten is De Toffe Peer. Zijn karakternaam zit hem al mee, maar de grote vraag is en blijft natuurlijk: van wie o wie is dit groene fruitstuk het alterego?

Deze BN'er haalt naar eigen zeggen alles uit het leven en is in de zon op z'n best. De kou vermijdt ie dan ook liever, maar een ijsje op z'n tijd kan geen kwaad. Deze sappige gozer vroeg in zijn introductiefilmpje om 'een paracetamolletje', duidt dit op een deelname aan Wie Is de Mol?.

Eén ding weten we zeker naar aanleiding van de juryvraag: De Toffe Peer heeft ooit een hit gehad in de Nederlandse Top 40. 

The Masked Singer 2023 - aflevering 2
The Masked Singer 2023 - aflevering 2

Wie is De Toffe Peer in The Masked Singer 2023?

Wij kunnen jullie wel in geuren en kleuren vertellen wie er nu allemaal meedoen aan The Masked Singer 2023, maar wij weten natuurlijk ook van niets. Laten we daarom eens naar de fans kijken. Daar klinken namen als Waylon, Flemming, Nielson, Claude en Tino Martin.

The Masked Singer is iedere vrijdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer lezen?

Meer over