Kijkcijfers donderdag 29 april 2021

De TV van gisteren: I Can See Your Voice bijna net zo populair als Chateau Meiland

30 april 2021 09:23 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL
Chateau Meiland trok een stuk minder kijkers dan vorige week en dus werden Martien en co. bijna ingehaald door de vals zingende kandidaten van I can see your voice

Het zangprogramma van Carlo Boszhard op RTL 4 was goed voor 1,2 miljoen kijkers terwijl Chateau Meiland bleef steken op 1,3 miljoen (zo'n 300.000 minder dan vorige week). Een van de gasten bij I can see your voice was Francis van Broekhuizen. Je ziet Francis bijna in ieder RTL-programma maar toch krijgen de mensen geen genoeg van de operazangeres.  

Dino's Bezorgservice

Op NPO 1 waren de cijfers minder hoog. Droomhuis gezocht kwam op primetime niet verder dan 823.000 kijkers, Op1 deed het iets beter met 832.000. Daartussen zat Dino's bezorgservice dat het gemiddelde van de avond enorm omlaag trok. De komediant trok 335.000 kijkers, een prestatie op zich. Veel mensen volgden dus het voorbeeld van Jan. 

Het is maar zeer de vraag of het programma van Jandino Asporaat nog een lang leven beschoren is. 

Droomhuis gezocht

Dat Droomhuis gezocht niet geweldig scoorde had natuurlijk iets te maken met het feit dat het hier een herhaling betrof. En dat ontging de vaste kijker niet.  

Meer over