kijkcijfers donderdag 9 januari 2020

De TV van gisteren: Verschil tussen Op1 en Jinek wordt groter

10 januari 2020 08:59 | amusement | Door Irma Tomas

© Wessel de Groot
Ook op dag vier won de NPO met haar nieuwe talkshow Op1 van Jinek op RTL 4. Ditmaal waren Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma aan de beurt en zijn wonnen met redelijk ruime cijfers. 
Op1 trok 939.000 kijkers terwijl Jinek er 840.000 had. Een verschil van bijna 100.000. En dat is een stuk meer dan de afgelopen dagen. Intussen blijkt het helemaal niet zo moeilijk te zijn om een talkshow te presenteren als iedereen dacht, want ook Sander en Welmoed brachten het er best aardig van af. 

En ook in een gloednieuwe talkshow zat die ene onvermijdelijke man weer aan tafel.  

Over mijn lijk

De best bekeken programma's waren De slimste mens (1,7 miljoen) en DWDD met 1,2 miljoen. Over mijn lijk begon aan een nieuw seizoen met een nieuwe presentator, Tim Hofman. Het programma trok een hele mooie 1 miljoen kijkers en bijbehorende mooie recensies. 

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Op RTL scoorde de familie Bauer prima cijfers met hun reisprogramma De Bauers in Argentinië. Frans en Mariska haalden 940.000 kijkers. Op SBS 6 deed Mr. Frank Visser doet uitspraak het goed met 718.000 kijkers. Daarin hadden Peter en zijn buren Tineke en Frans het met elkaar aan de stok over een boom. Peter had zelfs de kat van Tineke en Frans uit wraak in een kliko gestopt.  

Meer over