De kijkcijfers van zaterdag 3 oktober

De TV van gisteren: Wie is de Mol? blijft stabiel goed

4 oktober 2020 08:55 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© AROTROS
Het zal geen verrassing zijn: ook zaterdagavond was de aflevering uit het jubileumseizoen van Wie is de Mol? weer het best bekeken.
Wie is de Mol? blijft stabiel populair ten opzichte van vorige week, toen scoorde het 2.55 miljoen kijkers. Deze week kwam het NPO 1-programma op exact hetzelfde aantal uit, zo weet Stichting KijkOnderzoek. Ook Moltalk, waarin lekker wordt nagepraat over de aflevering, deed het goed. In totaal schakelden 976.000 mensen van NPO 1 naar NPO 3 voor de nabeschouwing. De kijker puzzelde uiteraard vrolijk mee via Twitter.

Dit was het nieuws

Dit was het nieuws is al sinds 1996 op televisie, maar het gaat de kijker nog altijd niet vervelen. Met 1.25 miljoen kijkers op NPO 1 is DWHN het best bekeken programma na Wie is de Mol?. Na het programma met presentator Harm Edens bleven veel kijkers hangen voor de samenvattingen van de Eredivisie. Die trokken 1.22 miljoen belangstellenden. 

Amusement op RTL 4

Voor het grote amusement kon de kijker zaterdagavond afstemmen op RTL 4. En dat deed het ook. Rond de klok van acht startte Holland's Got Talent met net een miljoen kijkers. Bankgiro Miljonairs is erachter geprogrammeerd en kon rekenen op 1.19 miljoen geïntresseerden. Daarmee scoren beide programma's prima.

SBS 6

Op SBS 6 deed Ik hou van Holland het ook helemaal niet verkeerd met 802.000 kijkers. Op NPO 3 startte Heel Holland Bakt Kids met 530.000 kijkers. Wellicht was daar iets meer van verwacht.

Meer over