De vervanger van Utopia heet House of Talent

6 februari 2018 10:32 | amusement | Door Televizier

© SBS

SBS heeft een nieuw programma voor het tijdstip van Utopia. Het wordt de soap House of Talent waarin hopelijk carrières van talentvolle artiesten worden gelanceerd.

Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en daar aan hun solocarrière werken. Ze krijgen hulp van twee ervaren managers die alle registers opentrekken om hun eigen artiesten zo groot mogelijk te maken.

Ze kunnen geboekt worden

Van een volkszanger tot een rapper en van een rocker tot een DJ: er woont van alles wat in het huis, maar de deelnemers hebben één ding gemeen: ze doen alles om door te breken. Elke artiest moet iedere zes weken één lied maken, opnemen en uitbrengen. De artiesten in kwestie kunnen ook worden geboekt voor optredens.

Afvallen kan ook

De kijkers zien alles: de onderlinge relaties, de successen, de tegenslagen en de optredens in het land. Welke artiest wordt er in korte tijd razend populair en verdient geld met zijn talent? De talenten worden afgerekend op hun prestaties. Als ze niet goed presteren worden ze vervangen door andere muzikanten.

Tony van de Berkt

De twee managers worden op hun beurt aangestuurd door de CEO van platenmaatschappij 8ball Music, Tony van de Berkt. 8ball Music heeft artiesten zoals Alain Clark, Miss Montreal, Di-rect en André Hazes onder contract staan.

Aanmelden voor House of Talent kan via www.sbs6.nl/houseoftalent. Door de Facebookpagina van het programma te liken, blijft men op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Utopia stopt op 1 juni, daarna neemt House of talent het iedere werkdag over om 19.30 uur

Meer over