Hints en aanwijzingen

Welke BN'er vermomt zich als De Zeester in The Masked Singer 2023?

1 december 2023 21:42 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten / Rob Jacobs
Als je eigenschappen hebt van een Zeester, ben je volgens Google 'iemand waarop mensen kunnen bouwen, erg sociaal maar houd je niet zo van de spotlights'. Zou dat ook gelden voor de persoon die zich in The Masked Singer 2023 in dit pak heeft gehesen? [ONTHULD]

Die laatste eigenschap lijkt ons wel erg onwaarschijnlijk.

Lees ook: Alles over The Masked Singer 2023 

De Zeester in The Masked Singer 2023

Natuurlijk zijn er bekende Nederlanders die er nu niet bepaald voor hebben gekozen om in de spotlights te staan, zoals bijvoorbeeld sporter en kinderen van bekende zangers en/of acteurs. Toch lijkt het ons wel onwaarschijnlijk dat je er dan wel voor kiest om mee te doen aan een programma als The Masked Singer. En dit lijkt ook niet te passen bij de gegeven hints.

Deze Zeester mag er dan uitzien als een echt waterdier, maar niets is minder waar. Dit figuurtje wordt er zelfs misselijk van. Hoe handig deze hint ook is, de belangrijkste tip had niets te maken met haar afkeer van de zee. Deze zeester gaf namelijk toe dat haar zoektocht naar de liefde niet onopgemerkt is gebleven. Dat sluit heel veel mensen uit.

De panelleden waren dan ook voorafgaand aan de onthulling overtuigd: dit moet en zou Sylvia Geersen zijn. En dat is niet zo vreemd, want ook de kapiteinspet kwam voorbij (als hint naar haar vriend Joris die kapitein is) en een fles wijn. En wie heeft er tijdens de opnames van Holland's Next Top Model een klein opstootje daarmee gehad? Juist, Sylvia! Dat past ook bij wat de Zeester zelf toegaf: ze kent de enige echte Monica Geuze persoonlijk. 

The Masked Singer 2023 - aflevering 4
The Masked Singer 2023 - aflevering 4

Wie is De Zeester in The Masked Singer 2023?

De panelleden waren dus duidelijk, maar hadden ze ook gelijk? We moeten ze teleurstellen, want het antwoord daarop is: nee. In de vierde aflevering van The Masked Singer bleek immers toch echt Britt Dekker in het pak van De Zeester te zitten. "Ik had er niet veel moeite mee om het geheim te houden, want het bedrag is toch een half paard."

Je had kunnen weten dat het hier om Britt Dekker ging. De naam 'Buddy' stond namelijk voor haar eerste hond Buddy (die deze presentatrice geregeld deelt op haar Instagram) en de 'boeken' waarover ze sprak, staan natuurlijk voor alle titels die ze al heeft uitgebracht. Die liefdeszoektocht stond uiteindelijk niet voor De Bachelor, maar voor Take Me Out, het programma waarin Britt Dekker jaren geleden haar debuut maakte. En zei ze nu echt 'Zeepaard'? Tja, dat was natuurlijk een duidelijke hint naar haar enorme liefde voor paarden. 

Britt Dekker als Zeester in The Masked Singer
Britt Dekker als Zeester in The Masked Singer

The Masked Singer is iedere vrijdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer lezen?

Meer over