Gezelligheid

Debbie & Paul sluiten het jaar af in De Tijd voor MAX Eindejaarsshow

1 december 2023 10:18 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Martine van Os en Sybrand Niessen krijgen in speciale Oud & Nieuw-uitzending van De Tijd voor MAX bijzondere gasten over de vloer. Niemand minder dan B&B Vol Liefde-sterren Debbie en Paul komen langs. 

En zij zijn niet de enige.

De Tijd voor MAX Eindejaarsshow

Met nog maar een maand te gaan tot het nieuwe jaar, komt langzaam naar buiten wat we zo rond de gezelligste dagen van het jaar mogen verwachten. Zo weten we in ieder geval de Tijd voor MAX Oudejaarsshow op de planning staat, waarin presentatoren Sybrand Niessen en Martine van Os ook dit jaar weer de deuren openen voor speciale gasten om samen terug te blikken op het jaar dat is geweest.

Debbie en Paul

Als twee gasten daarin niet mogen ontbreken, zijn het Debbie en Paul van B&B Vol Liefde wel. Zij vonden elkaar helemaal tijdens het afgelopen seizoen van de RTL4-datinghit en dat bleef niet onopgemerkt. Het programma was zo succesvol dat het uiteindelijk tot de drie laatste kanshebbers behoorde van de Gouden Televizier-Ring 2023.

Debbie en Paul blikken bij Tijd voor MAX dan ook terug op hun afgelopen jaar. Wat waren nu hun hoogtepunten van 2023 en zijn ze na het enorme succes van B&B Vol Liefde al een beetje tot rust gekomen?

André van Duin

Verder ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen nog meer gasten. André van Duin zal samen met Renée Soutendijk aanschuiven om onder meer te praten over de film Neem Me Mee, waarin Renée een rol vertolkt en waarvoor André de titelsong heeft gemaakt. Ook Jamai Loman is aanwezig. Hij zal een muzikale ode brengen aan Elton John.

Niets missen? Tijd voor MAX Eindejaarsshow is op zondag 31 december vanaf 17:10 uur te zien bij MAX op NPO1.

Meer over