Deelnemers Dance Dance Dance 2017 bekend

25 februari 2017 12:00 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

We weten eindelijk welke koppels meedoen aan het nieuwe seizoen Dance Dance Dance! In de derde reeks van het spectaculaire dansprogramma werken zich opnieuw vijf BN'er-duo's in het zweet.

The Voice-winnares Maan de Steenwinkel gaat de dansvloer op met B-Brave-lid Kaj van der Voort, zangeres Edsilia Rombley vormt een duo met cabaretier Roué Verveer en Miss Nederland 2016 Zoey Ivory durft het avontuur aan met haar goede vriend Marnix Lenselink.

Toprak en Stijn

Verder vormen Shownieuws-collega's Renate Gerschtanowitz en Koos van Plateringen een setje en last but not least is er opnieuw een GTST-team: Toprak Yalçiner (ook wel bekend als Nuran) en Stijn Fransen (Sam).

Loodzwaar

Binnenkort beginnen de vijf koppels aan een loodzware trainingsperiode. De voorbereidingstijd duurt maandenlang; pas dit najaar keert Dance Dance Dance weer terug op de buis, dus tegen die tijd zijn de BN'ers extreem goed geoefende dansers.

Timor Steffens

De presentatie van het dansprogramma is weer in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat. Ook de jury blijft ongewijzigd: naast artistiek leider Timor Steffens nemen ook Dan Karaty en Igone de Jongh weer plaats in hun stoeltjes.

Buddy en Robin

Dit wordt alweer het derde seizoen voor Dance Dance Dance. De Talpa-show begon in 2015 en deze eerste editie werd gewonnen door GTST-actrice Pip Pellens en haar vriend Pim Wessels. In de tweede serie ging wéér een GTST-team met de overwinning aan de haal: Buddy Vedder en Robin Martens bleken onverslaanbaarHoge verwachtingen dus voor Toprak en Stijn in seizoen 3. 

Dance Dance Dance is dit najaar weer te zien bij RTL 4.

Lees ook:
Timor Steffens in Britse jury Dance Dance Dance 

Meer over