Deelnemers finaleweek Slimste Mens 2017 bekend

De wintereditie van De slimste mens nadert haar ontknoping. Met de laatste reguliere aflevering gespeeld, is de opstelling van de finaleweek bekend.

In de vrijdaguitzending vóór de finaleweek kwam Klaas Dijkhoff als winnaar uit de bus. Daarmee wist de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie zich verzekerd van een plek in de finaleweek. Uiteindelijk versloeg scenarist Frank Ketelaar zijn naamgenoot, acteur Frank Lammers. Daarmee is de line up van de finaleweek een feit.

Comeback Stefano Keizers

Frank en Klaas treffen komende maandag als eerste de eigenzinnige entertainer Stefano Keizers die onder meer opviel vanwege zijn sterke verhalen en bizarre outfits. Daarna is 't een kwestie van het lijstje met beste spelers van het seizoen afwerken.

Afbeelding

Damesfinale

Opvallend genoeg zijn twee van de vijf eerder geplaatste finalisten vrouwen. Schrijfster Annabel Nanninga maakt woensdag haar opwachting en in de grote ontknoping op vrijdag laat culinair journaliste Hiske Versprillen nog eens zien wat ze in huis heeft. In de lange geschiedenis van De slimste mens is nog nooit een dame met de eindoverwinning gaan strijken. Journaliste Nynke de Jong kwam in 2015 tot de finale, maar werd tactisch verslagen door Diederik Smit.

Meer over:

Reageren