Vragenvuur

Deelnemers First Dates praten na in tiendelige YouTube-serie

29 oktober 2019 16:35 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© BNNVARA
First Dates is een regelrechte hit in landen als Nederland, Engeland, Ierland en Australië. Je zou eigenlijk wel kunnen stellen dat het wereldwijd goed scoort. BNNVARA speelt daar voor de Nederlandse markt handig op in door een napraatprogramma op YouTube te starten.

In First Dates: The Afterparty geven deelnemers aan First Dates NL antwoord op vragen als 'Heb je seks op de eerste date?', 'Wat is het meest romantische dat iemand ooit voor je heeft gedaan?' en 'Wat was je slechtste date?'.

Singles

De deelnemers die met gastheer Sergio Vyent, barman Victor Abeln en het bedienend personeel op zoek gaan naar de eeuwige liefde worden vanuit het restaurant zo voor de camera neergezet om hun ervaringen te delen. De singles - of misschien wel tortelduifjes - beantwoorden een aantal vragen waarbij geen onderwerp gemeden wordt.

NPO 3 Extra

First Dates is inmiddels aan zijn vijfde seizoen toe. De serie First Dates: The Afterparty is vanaf 29 oktober te zien op het YouTube-kanaal van NPO 3 Extra. De eerste aflevering hebben wij alvast voor je opgezocht!

Meer over